Brecht Frensel 10e van Nederland op 1000 meter

Brecht Frensel hijgt uit na haar topprestatie.

Amsterdam: Mila Fryslan-atlete Brecht Frensel(Heerenveen) heeft dit seizoen gepiekt op het juiste moment. Tijdens de D-spelen in het Olympisch stadion in Amsterdam is de atlete uit Akkrum op de tiende plaats geeindigd(over-all) op de duizend meter voor meisjes junioren D2.

De D-spelen vormen het officieuze Nederlands kampioenschap voor D-junioren. Brecht liep fantastisch. Ze startte behoudend en schoof gaandeweg de wedstrijd steeds meer op naar voren. Uiteindelijk finishte ze in een tijd van 3.19.86 minuut; bijna zeven secondens sneller dan haar persoonlijk record. De wedstrijd werd gewonnen door Britt Roos van HAC’63 uit Hoogeveen.

Dit bericht is geplaatst in resultaten. Bookmark de permalink.