Friese veldlooptitels voor Jiri, Zoey en Sietze

Vlnr. de nieuwe Friese veldloopkampioenen Jiri Heppener, Zoey de Vries en Sietze Ketelaar.

Appelscha: tijdens de Friese veldloopkampioenschappen die dit jaar in Appelscha werden georganiseerd hebben drie atleten van Team Mila Fryslan een gouden medaille gehaald. In totaal werden er zes medailles bemachtigd. Jiri Heppener(Horror JD), Zoey de Vries(Impala MD) en Sietze Ketelaar(Horror JC) waren oppermachtig in hun leeftijdscategorie. Voor Zoey en Sietze betekende het de “dubbel.” Zij werden twee weken geleden in Sneek ook al Noord Nederlands kampioen. 
Bij de heren-senioren werd evenals in Sneek een erg interessante strijd geleverd om het zilver door de twee Mila Friezen Janco Rijpstra(Lionitas) en Peter-Jan de Jong(Horror). 
Op gepaste afstand van de soevereine winnaar Erik Bolding(Steenwijk) lag Janco gedurende de gehele race zo’n 50 meter voor op Peter-Jan. Laatstgenoemde had echter een geweldige eindsprint en passeerde zijn teamgenoot in de laatste meters. In deze categorie eindigde kersverse Mila Fryslan-atleet Jordi Dommerholt als 6e. Bij de vrouwen sprintcross was er een mooie 2e plaats voor Sarah de Vries(Impala). Jing Oldhoff(Lionitas) viel bij de jongens A net buiten de prijzen met een 4e plaats.

Dit bericht is geplaatst in resultaten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *